ETT AV MINA projekt handlar om att upptäcka landet Colombia genom att resa till och lära känna olika platser och på så vis möta dess människor, dess traditioner och kultur. Detta stora land har gynnats med en fascinerande och mycket skiftande natur som omfattar stora slätter, långa och mäktiga floder och Andernas imponerande berg, bara för att nämna några biotoptyper.

RESA I COLOMBIA
DISTANSKURSER

Under rubriken  distanskurser erbjuder jag till att börja med en högst personlig Grundkurs i Spanska som även har karaktären av en rese- och kulturupplevelse i Colombia. Det är ett mycket spännande och vackert land som jag har haft förmånen att kunna bo och arbeta i under många år. Jag tipsar dessutom om andra bra läromedel och intressanta fakta som har med den Spanska och Latinamerikanska kulturen att göra.

Kurserna i Lettering och Kalligrafi erbjuds f.n. till företag, skolor, studieförbund och privatpersoner enligt ök. kursupplägg, som då anpassas från fall till fall och specifik målgrupp. Kontakta mig gärna för ett förslag. LETTERING kan även beställas som en utvecklingsaktivitet för grupper och anställda där de på ett kreativt och roligt sätt får samarbeta och skapa grafiska uttryck av konkreta och gemensamma mål.