ETT AV MINA projekt handlar om att upptäcka landet Colombia genom att resa till och lära känna olika platser och på så vis möta dess människor, dess traditioner och kultur. Detta stora land har gynnats med en fascinerande och mycket skiftande natur som omfattar stora slätter, långa och mäktiga floder och Andernas imponerande berg, bara för att nämna några biotoptyper.

RESA I COLOMBIA
DISTANSKURSER
❦ PERSONLIG SPRÅKLÄRARE

Under rubriken distanskurser erbjuder jag till att börja med en högst personlig Grundkurs i Spanska som även har karaktären av en rese- och kulturupplevelse i Colombia. Det är ett mycket spännande och vackert land som jag har haft förmånen att kunna bo och arbeta i under många år. Jag tipsar dessutom om andra bra läromedel och intressanta fakta som har med den Spanska och Latinamerikanska kulturen att göra.

Kurserna i Lettering och Kalligrafi erbjuds f.n. till företag, skolor, studieförbund och privatpersoner enligt ök. kursupplägg, som då anpassas från fall till fall och specifik målgrupp. Kontakta mig gärna för ett förslag. LETTERING kan även beställas som en utvecklingsaktivitet för grupper och anställda där de på ett kreativt och roligt sätt får samarbeta och skapa grafiska uttryck av konkreta och gemensamma mål.

Behöver du en personlig språklärare som kan hjälpa dig med spansk språkträning, konversation eller läxhjälp, så erbjuder vi detta online och på tider enligt ö.k. Det kan vara med ett färdigt kursmaterial som stöd eller så vi gör ett unikt upplägg som passar perfekt för just dig. Vi är två spansktalande utbildare (colombiansk och svensk) och en av oss har spanska som sitt modersmål. Själv har jag levt en längre tid i Colombia och arbetat på ett universitet där. Nu undervisar jag främst i spanska och svenska på olika nivåer i Sverige. Kontakta oss gärna för mer info om detta (använd då vårt kontaktformulär och berätta lite om dina speciella behov).