KARAKTÄREN Fredric Rebel framträder för första gången i min berättelse om det japanska träsnittet Kanbara och de kriminella nätverk i norra Europa som ägnar sig åt en mycket lukrativ narkotikasmuggling med tydliga kopplingar till Sydamerika och en mäktig gerillaorganisation där. Nästa berättelse i en planerad trilogi är tänkt att utspelas i trakten av Venedig och längs den Adriatiska kusten.

IMG_20171225_112723_900
Omslag Kanbara

Kanbara – en spännande författardebut

Berättelsen om karaktären Fredric Rebel och jakten på det japanska träsnittet är Jan-Ove Olssons författardebut. I denna deckarhistoria får vi följa med på en resa som startar i Bohuslän och sedan tar oss med till flera europeiska städer i jakten på de kriminella nätverk med starka kopplingar till Sydamerika som gör allt för att komma undan polisens och tullens ingripande. Upplösningen blir dramatisk och oväntad.

Jan-Ove Olsson är född och uppväxt i Bohuslän och har bott och arbetat flera år i Colombia, Sydamerika. Kunskaperna om de olika kulturerna gör att han kan skildra sin syn på den internationella kriminaliteten och relatera den till vår skandinaviska vardag. Författaren arbetar även som pedagog och konstvetare.

KLICKA FRAM DITT SMAKPROV HÄR! Första bilden ger dig en pdf och den andra en ljudfil (mp3).

Välj mellan dessa sätt att köpa min bok:

Vår egen webbshop

Adlibris

Bokus

Hallmans Bokhandel i Uddevalla

Vill du beställa en bok direkt av mig så går det utmärkt att swisha 169 kr till 0707201349. Använd formuläret här och skriv din adress i meddelandefältet så skickar jag boken.

Boktitel: Kanbara – fallet med det japanska träsnittet. ISBN: 978-91-7773-374-4. Produktion: Publit.

Recensionsexemplar kan beställas av journalister/bloggare enligt ö.k. Kontakta oss gärna här.

Besök gärna Kanbaras facebook-sida också!
Jan-Ove-Olsson-Halvfigur