KARAKTÄREN Fredric Rebel framträder för första gången i min berättelse om det japanska träsnittet Kanbara och de kriminella nätverk i norra Europa som ägnar sig åt en mycket lukrativ narkotikasmuggling med tydliga kopplingar till Sydamerika och en mäktig gerillaorganisation där. Nästa berättelse i en planerad trilogi är tänkt att utspelas i trakten av Venedig och längs den Adriatiska kusten.

IMG_20171225_112723_900

Omslag Kanbara

Kanbara – en spännande författardebut

Berättelsen om karaktären Fredric Rebel och jakten på det japanska träsnittet är Jan-Ove Olssons författardebut. I denna deckarhistoria får vi följa med på en resa som startar i Bohuslän och sedan tar oss med till flera europeiska städer i jakten på de kriminella nätverk med starka kopplingar till Sydamerika som gör allt för att komma undan polisens och tullens ingripande. Upplösningen blir dramatisk och oväntad.

Jan-Ove Olsson är född och uppväxt i Bohuslän och har bott och arbetat flera år i Colombia, Sydamerika. Kunskaperna om de olika kulturerna gör att han kan skildra sin syn på den internationella kriminaliteten och relatera den till vår skandinaviska vardag. Författaren arbetar även som pedagog och konstvetare.

KLICKA FRAM ETT SMAKPROV!
Första bilden ger dig en pdf
och den andra en ljudfil (mp3).

mini-batar-sjobodar       JOOminiBok

Beställ ditt exemplar av boken i vår webbshop
eller hos någon bokhandlare:

Vår egen webbshop

Adlibris

Bokus

Hos din lokala bokhandlare

Boktitel: Kanbara – Fallet med det japanska träsnittet

ISBN: 978-91-7773-374-4

Produktion: Publit

Recensionsexemplar kan beställas av journalister/bloggare enligt ö.k. Kontakta oss gärna här.

Besök gärna Kanbaras facebook-sida också!

Jan-Ove-Olsson-Halvfigur